• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у тренінгу для вчителів іноземних мов в межах проекту GoCamp 2017

Участь у тренінгу для вчителів іноземних мов в межах проекту GoCamp 2017

2017-01-23

/Files/images/20170120_110058.jpg

Національна програма вивчення та популяризації іноземних мов у пріоритеті реформування галузі освіти. У першу чергу – це вивчення англійської мови у середній школі. З 2016 року в Україні розпочала своє існування Національна програма вивчення та популяризації іноземних мов GO GLOBAL. Метою програми є виховати нове всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.

Педагогам важлива підтримка з боку міжнародних організацій, зокрема, Британської ради, Американської ради з міжнародної освіти, відділу з питань преси та культури Посольства США в Україні, що сприяють вдосконаленню освітніх програм. Долучаються й волонтери-носії англійської мови.

З 20 по 23 січня 2017 у м. Київ відбувся тренінг GoCamp для вчителів іноземних мов в межах проекту GoCamp 2017. Відбір на тренінг пройшли навчальні заклади Баришівського району, та запрошені до участі вчителі Семенівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Косюхно Жанін Йосипівна та Баришівського НВК Биченко Інна В’ячеславівна.

Тренування мало за мету співробітництво і розвиток критичного мислення при вирішенні різноманітних проблем, об’єднання знань сучасних технологій та іноземної мови та їх використання на практиці.

Під час тренінгу учасники отримали практичні навички для організації роботи мовного табору в межах проекту GoCamp, співпраці з волонтерами, залучення місцевої спільноти до створення життєдіяльності мовних таборів, ознайомилися з позакласною мовною програмою After School - пілотний проект, який вперше буде реалізовуватися у Київській області та м. Київ. Наступна зустріч відбудеться 16 лютого 2017р.

Кiлькiсть переглядiв: 260