• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь в обласному фаховому конкурсі.

Участь в обласному фаховому конкурсі.

2016-05-26

/Files/images/IMG_0052.JPG

На початку 2016 року КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» оголосили конкурс - огляд методичних кабінетів ліцеїв, гімназій, колегіумів, спеціалізованих загальноосвітніх шкіл.

/Files/images/IMG_0060.JPG За поданням районного методичного кабінету Баришівської районної ради (завідувач РМК О.В. Загорулько) на обласний етап конкурсу були підготовлені матеріали Баришівського навчально-виховного комплексу «гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Матеріали функціонування методичного кабінету в закладі підготувала заступник директора з навчально – виховної роботи Лепета Вікторія Володимирівна за підтримки директора Калмикової Наталії Павлівни. За підсумками заочного туру обласного конкурсу матеріали Баришівського НВК увійшли до шести кращих. 25 – 26 травня відбувся ІІ етап обласного конкурсу, протягом якого члени журі конкурсу відвідали кращі методичні кабінети та відбувалася он - лайн презентація – захисту робіт учасників. Баришівський НВК також був учасником очного туру. Педагоги та учні ретельно готувалися до презентації свого закладу.

«Методичний кабінет як осередок підвищення кваліфікації педагогічних працівників» - такою була тема виступу директора. У виступі Наталія Павлівна зазначила про якість та ефективність науково-методичної роботи з педагогічними кадрами в закладі, розповіла про організаційну структуру науково-методичної роботи, особливості навчального закладу, доцільність та відповідність змісту, форм і методів науково-методичної роботи з педагогічними працівниками, перспективи розвитку науково-методичної роботи в навчальному закладі.

Тож чекаємо остаточних результатів та бажаємо успіхів Баришівському НВК.

Завідувач РМК О.В. Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 106