• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у ДНЗ «Hello, English».

Фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у ДНЗ «Hello, English».

2016-03-17

/Files/images/images 16.jpg

Відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України (далі – МОН) на 2016 рік у рамках реалізації ініціативи Президента України щодо проголошення 2016 року роком англійської мови в Україні у період з 10 березня до 10 червня в режимі он-лайн відбуватиметься Всеукраїнський фестиваль-огляд кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у дошкільних навчальних закладах «Hello, English». Мета заходу – забезпечення якісної реалізації варіативної складової Базового компонента дошкільної освіти у частині навчання дітей іноземних мов, активізація освітньої роботи дошкільних навчальних закладів із зазначеного напряму, виявлення і популяризація перспективного педагогічного досвіду, інноваційних освітніх технологій.

Для участі у фестивалі-огляді запрошуються педагоги дошкільних навчальних закладів (навчально-виховних комплексів) різних типів і форм власності (за бажанням). Матеріали подаються на платформу проведення заходу – Освітній портал «Педагогічна преса».

Подані матеріали братимуть участь у відкритому голосуванні до 10 червня 2016 року включно. Проголосувати можна один раз за будь-якій дошкільний навчальних заклад із будь-якого регіону України.

Правила розміщення матеріалів для участі в фестивалі

Участь у фестивалі може взяти лише одна робота від одного дошкільного навчального закладу. Робота (конспект) публікується один раз і зміни до роботи не приймаються (орфографічні помилки, невірні дані тощо залишаються до кінця голосування), тому просимо уважно поставитись до оформлення конспекту.

Для участі необхідно:

1) Написати конспект (за обраною темою з листа МОН) та надіслати його на адресу
festival@pedpresa.com.ua (альтернативна e-mail адреса: pedpresa.festival@gmail.com) (У темі листа зазначити: Конспект на фестиваль).
Конспект приймається тільки у форматі MS Word – .doc або .docx
У конспекті може бути виключно текст. Усі зображення та фотографії будуть проігноровані. Правила оформлення конспекту подані нижче.

2) Відзняти відео ( або конвертувати презентацію у відео – інструкція далі ) та розмістити це відео на сервісі YOUTUBE (будь-які інші сервіси автоматично позбавляють вас можливості брати участь у фестивалі).

3) Якщо ваш заклад раніше брав участь у фестивалі “Україна – рідний край”, відповідальній особі Вашого закладу достатньо перейти за адресою http://nz.pedpresa.com.ua/edit та ввести отримані раніше логін і пароль. Змінити дані (перевірити всі поля) та додати посилання на відео з YOUTUBE. Усі фото та картинки, які ви хотіли розмістити в конспекті, – можна розмістити тут.

Якщо ваш заклад не брав участі у фестивалі або ви забули/загубили пароль – треба надіслати листа на адресу festival@pedpresa.com.ua (з темою листа “Реєстрація”).
У листі повинні бути вказані:

  • повна назва навчального закладу (без скорочень);
  • повна адреса навчального закладу (з індексом, областю і районом);
  • телефон (міський – із міжміським кодом формат +38 04834 45630) (публікується);
  • прізвище, ім’я та по батькові керівника закладу (публікується);
  • прізвище, ім’я та по батькові і посада відповідальної особи (не публікується);
  • номер мобільного телефону відповідальної особи (не публікується);
  • електронна адреса закладу – на неї буде висилатися логін та пароль, вона має збігатися з адресою, з якої надіслано листа (не публікується).

Якщо все зроблено вірно – Ви отримаєте листа з таким текстом: “Дякуємо. Освітній портал “Педагогічна преса” отримав Вашого листа. Дані будуть опрацьовані та опубліковані на порталі з дотриманням черги.”

Пізніше ще одного листа – де буде вказано логін та пароль для входу на сторінку
http://nz.pedpresa.com.ua/edit.

РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС БУДЕ ДОСТУПНА 21.03.2016.

Кiлькiсть переглядiв: 177