• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Уроки англійської мови в початкових класах

Уроки англійської мови в початкових класах

2016-03-17

/Files/images/DSC02145.JPG

Що таке свято? Запитайте кожного і відповідь буде однакова. Це - радість, посмішки, розваги, пісні, ігри, вітання, подарунки.

/Files/images/DSC02127.JPGПлануючи роботу під час проведення Року англійської мови в Україні, ми враховували бажання дітей мати якомога більше позитивних емоцій під час вивчення англійської мови. Особливо це важливо для учнів молодшої ланки.

Разом з класоводами 1-4 класів вчитель англійської мови Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівна провела ряд цікавих уроків та заходів для учнів початкової школи. Всі вони були спрямовані на розвиток творчого й аналітичного мислення, допомогли швидко й цікаво вивчити лексику і граматику.

Зокрема для учнів 1 класу був проведений інтегрований урок «Англійська мова, трудове навчання». Діти мали змогу повторити алфавіт, написання букв, лексичні одиниці. В ігровій формі повторили вірші, пісні, тренували учнів у роботі з пластиліном. На думку класовода Дідашко Наталії Петрівни та вчителя Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівни такі уроки виховують позитивне ставлення до вивчення англійської мови та вдосконалюють навички з трудового навчання.

Для учнів 2 класу класовод Закомірна Олена Олександрівна та вчитель англійської мови Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівна провели бінарний урок «Англійська мова й образотворче мистецтво». Мета уроку - повторення кольорів, тренування рук учнів. Олена Олександрівна та Жанін Йосипівна підготували цікаві картинки із завданнями, кольорову веселку, папір та багато іншого. Такі уроки потрібні для закріплення знань, вмінь та навичок, сформованих на уроках англійської мови та образотворчого мистецтва.

Казкова подорож відбулася для учнів 4 класу. Мета цього інтегрованого уроку - навчити використовувати свої знання, робити невеликі подарунки своїми руками, формувати навички роботи в невеликих групах та самостійно виховувати позитивне ставлення до вивчення англійської мови . Особливо зраділи діти, коли побачили свого класовода Лаптєву Ганну Василівну та вчителя Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівну в ролі казкових фей, які провели казкову подорож. В такі хвилини особливо відчувається взаємодія вчитель-учень. Це спонукає до співпраці. Батьки також були залученні до проведення уроку. Вони допомогли виготовити зображення метеликів, тварин, костюмів фей та інше.

Учням 3 класу був запропонований інтегрований урок «День народження». На цьому уроці діти навчалися поздоровляти днем народженням один одного, своїх рідних. Класовод Бондаренко Валентина Петрівна розповіла своїм вихованцям історію виникнення популярної пісеньки «Happy Birthday» .

Разом з вчителями Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівна зуміла створити атмосферу свята, гарного настрою, позитивного ставлення до вивчення іноземної мови.

Вчитель іноземної мови Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ж.-П. Й. Косюхно

Кiлькiсть переглядiв: 97