• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся другий етап виїзних курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників району

Відбувся другий етап виїзних курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників району

2015-10-28

/Files/images/images.jpg

З 27 до 28 жовтня 2015 року на базі ЦПР «Мрія» пройшов другий етап виїзних курсів підвищення кваліфікації для 22 заступників директорів з навчально – виховної роботи та 30 учителів початкових класів.

Лекції читали викладачі відділу психологічної освіти, початкового навчання, трудового навчання КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти».

Для заступників директорів з навчально - виховної роботи Майборода З.Я., декан факультету підвищення кваліфікації цікаво та змістовно виклала питання організації науково – методичної роботи в сільській школі, відповіла на запитання про атестацію педагогічних кадрів, курси підвищення кваліфікації. Нею було висвітлено нормативно – правове забезпечення діяльності закладу.

Вихрестенко Ж.В. зупинилася на питаннях створення комфортної психологічної ситуації на уроці для кожної дитини через використання тренінгів, як сучасної технології навчання.

Учителі початкових класів з великим задоволенням працювали із освітянськими сайтами, де оприлюднено багато матеріалів з різних предметів школи І ступеня.

Кушнір Г.Д., методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 114