• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інструктивно-методична нарада для керівників шкільних методичних об’єднань вчителів української мови та літератури

Інструктивно-методична нарада для керівників шкільних методичних об’єднань вчителів української мови та літератури

2015-10-20

/Files/images/2015-10-20 10.08на сайт.JPG

20 жовтня на базі Центру позашкільної роботи «Мрія» відбулась інструктивно-методична нарада для керівників шкільних методичних об’єднань вчителів української мови та літератури «Організація діяльності шкільного методичного об’єднання вчителів – філологів в умовах компетентісно зорієнтованої освіти», в якій взяли участь керівники ШМО із 16 закладів освіти району. На нараді були розглянуті питання:

1. Планування роботи методичного об’єднання – основа раціональної організації навчально-виховного процесу вчителів-філологів, їх цілеспрямованої діяльності.

2. Упровадження інноваційних форм методичної роботи.

3. Обговорення статті В. Кременя «Чому ми бідні, якщо такі освічені» .

4. Організація та проведення І-ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та інших творчих конкурсів.

Учасниками наради прийнято рішення щодо створення банку методичних ідей з упровадження нових форм роботи шкільних методичних об’єднань, які дозволять підвищити інтелектуальний і професійний рівні педагогічного колективу та створити творчу атмосферу в ньому.

Методист районного методичного кабінету С.Г.Маярчук

Кiлькiсть переглядiв: 104