• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перше засідання школи молодого вчителя іноземної мови

Перше засідання школи молодого вчителя іноземної мови

2015-10-21

/Files/images/20141030_102603.jpg

Надати педагогам методичну допомогу у розв’язанні першочергових проблем,подолати труднощів,із якими зустрічається молодий вчитель,

підтримати їхню творчу наснагу та бажання плідно працювати у перші роки становлення, саме з такою метою у 2015/2016 році на базі районного методичного кабінету Баришівської районної ради розпочала працювати школа молодого вчителя іноземної мови.

21 жовтня 2015 року в Баришівському НВК відбулося перше заняття школи молодого вчителя іноземної мови. Тема першої зустрічі «Загальні засади організації навчання у школі. Організація навчального процесу з іноземної мови». Керівник школи - досвідчений вчитель англійської мови Баришівського НВК Шклярук Наталія Григорівна. У роботі засідання взяли участь молоді вчителі, стаж роботи яких до 3 – х років. Слухачі вивчали нормативно та інструктивно - методичний матеріал щодо викладання іноземної мови у навчальному році, знайомилися із вимогами щодо ведення шкільної документації, розробляли календарно – тематичне планування, обговорювали методику складання та написання поурочних планів. У практичному блоці засідання вчителі переглянули відео Британської ради та обговорили проблеми та труднощі перших років роботи вчителя. Як підсумок, було проведено анкетування для перевірки закріпленого матеріалу першого засідання.

Завідувач районного методичного кабінету О.В. Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 97