• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум «Профілактична та корекційна робота з дітьми «групи ризику» та дітьми з психофізичними вадами розвитку»

Семінар-практикум «Профілактична та корекційна робота з дітьми «групи ризику» та дітьми з психофізичними вадами розвитку»

2015-02-12

/Files/images/20150212_082633_resized.jpg

12 лютого Баришівською районною психолого-медико-педагогічною консультацією спільно з методистом районного методичного кабінету, що координує діяльність психологічної служби району на базі ЦПР «Мрія» був організований та проведений семінар-практикум з теми «Профілактична та корекційна робота з дітьми «групи ризику» та дітьми з психофізичними вадами розвитку» для працівників психологічної служби району.

В семінарі взяли участь: завідуюча Баришівської районної ПМПК Богдан Л.А., консультант районної ПМПК Гаращенко І.М., методист районного методичного кабінету, що координує діяльність психологічної служби району Галушка І.М., практичний психолог Волошинівського НВК Батечко О.В., практичний психолог Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів Курочка О.В.

В ході семінару були підняті та обговорені питання:

- Профілактична та корекційна робота з дітьми «групи ризику»;

- Психологічний вид насильства «кібербулінг»;

- Корекційно-розвиткова робота з дітьми, які мають психофізичні вади в розвитку;

- Особливості корекційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами;

- Організація та проведення корекційно-розвивальних занять.

На практичній частині семінару Гаращенко І.М. консультант районної ПМПК, Батечко О.В. практичний психолог Волошинівського НВК, Курочка О.В. практичний психолог Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів надали практичні рекомендації працівникам психологічної служби щодо корекційної роботи з дітьми «групи ризику», дітьми з психофізичними вадами розвитку» та рекомендації по створенню портфоліо. Семінар отримав схвальні відгуки від учасників.

Завідувач ПМПК Л.А. Богдан

Кiлькiсть переглядiв: 94