• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум вчителів математики, фізики та інформатики «Формування в учнів предметних компетентностей шляхом розвитку самостійної діяльності».

Семінар-практикум вчителів математики, фізики та інформатики «Формування в учнів предметних компетентностей шляхом розвитку самостійної діяльності».

2017-11-30

/Files/images/24058733_144625886305756_9001150922212281991_n.jpg

29 листопада 2017 року на базі Коржівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум вчителів математики, фізики та інформатики з теми «Формування в учнів предметних компетентностей шляхом розвитку самостійної діяльності». У семінарі взяли участь вчителі з 19 загальноосвітніх навчальних закладів. Учасники семінару відвідали та обговорили відкриті уроки:

- інтегрований урок алгебри та фізики у 7 класі на тему: «Стандартний вигляд числа» (Герасько Г.О., вчитель математики та Токарєва Н.С., вчитель фізики);

- урок інформатики у 10 класі на тему «Дизайн та стильове оформлення презентацій. Робота з тестовими написами та графічними зображеннями» (вчитель Тупиця О.А.).

Під час обговорення уроків учасники відмітили майстерність вчителів володіння технологією «змішане навчання», яка була використана на уроках. Згідно цієї методики учні частину матеріалу самостійно засвоїли вдома, а практичну частину виконували в класі. Обидві частини логічно пов’язані між собою і, як результат, учні отримують цілісний навчальний досвід.

В ході семінару вчителька фізики Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.Зерова – переможець районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» в номінації «Фізика», Мариніченко Л.М. презентувала матеріали свого досвіду.

Учні Коржівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, члени наукового товариства МАН презентували свої науково-дослідницькі роботи.

Дуже активно проходило обговорювання Закону України «Про освіту».

Методист РМК Н.Д.Предко

Кiлькiсть переглядiв: 87