• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся відбірковий тур профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє» у 2017 році

Відбувся відбірковий тур профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «Обери майбутнє» у 2017 році

2017-11-13

Вибір професії - надзвичайно важливий і відповідальний крок у житті кожної людини: відповідальний не лише перед самим собою, а й перед іншими людьми. Після закінчення школи перед учнями відкривається безліч доріг. Це і технікуми, і інститути, і університети. Та не проста річ — обрати якусь професію із більш ніж двох тисяч існуючих. Отож, 13 листопада 2017 року на базі Будинку культури м. Березань відбувся відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє», учасниками якого стали команда «Вибір є» Морозівського НВК ім. Д. Поповича та команда «Шапіто» м. Березань. Команди змагалися у трьох конкурсних завданнях: «Візитівка», музичний конкурс «Реклама професії» та конкурс капітанів.

Команду «Вибір є» грамотами та подарунками відзначив директор Баришівського районного центру зайнятості Балан Василь Валентинович. Не залишили без нагороди і керівника команди – Савчук Наталію Валеріївну. Адже, серед виру щоденних шкільних турбот учитель української мови та літератури, педагог-організатор знайшла час та підготувала команду до профорієнтаційного конкурсу «Обери майбутнє».

Попереду для команди «Вибір є» Морозівського НВК ім. Д. Поповича ще одне випробування – 23 листопада 2017 року вони відстоюватимуть честь району у півфінальній грі, яка відбудеться у м. Переяслав-Хмельницький.
Тож бажаємо перемоги!

Методист районного методичного

кабінету Баришівської районної ради А.В.Гаращенко

Кiлькiсть переглядiв: 230