• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Результати районного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Результати районного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

2017-01-24

/Files/images/images 16.jpg

Результати районного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

« Об’єднаймося ж, брати мої!»

Відповідно наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 16.10.2017 року № 333 «Про проведення у 2016/2017 н.р. ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості у грудні відбувся районний етап Конкурсу, до оргкомітету якого було подано 17 робіт із 11 навчальних закладів (Баришівського, Веселинівського, Волошинівського, Морозівського, Лукашівського, Перемозького, Рудницького, Ярешківського НВК, Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.. М.Зерова, Лехнівської, Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Конкурс проводився під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки, в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

Творчі роботи з літератури були різноманітні за жанром (поезія, притча, казка, публіцистика, есе…).

Конкурсні роботи з історії мали дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел ( Джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо).

За рішенням оргкомітету та журі районного етапу на обласний етап подано 8 робіт. Це представники Баришівського, Морозівського, Волошинівського, Ярешківського, Рудницького НВК, Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Зерова та Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Маярчук С.Г., методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 692