Екскурсія до військової частини

2016-12-28

З метою реалізації заходів, спрямованих на розкриття завдань «Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді», одним з напрямів якої є військово-патріотичне виховання учнів, що забезпечує здатність критично і незалежно мислити, бути активними у відстоюванні своєї позиції та готовим до захисту незалежності й територіальної цілісності української держави; активізації профорієнтаційної роботи серед старшокласників на подальшу службу в Збройних Силах України; відбору і підготовки їх для вступу до вищих військових навчальних закладів; формування позитивного ставлення учнівської молоді до військової служби;

забезпечення зв’язків навчальних закладів району з військовими частинами, нещодавно для юнаків 10 та 11 класів Баришівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. М.Зерова, Баришівського НВК, Волошинівського НВК ім. Р.Лужевського була проведена екскурсія до військової частини А 1789 (м. Васильків).

В ході екскурсії учні відвідали казарму роти обслуговування військових літаків, де познайомилися з життям та побутом військовослужбовців. Юнаки показали і розказали про військову техніку, яка є на озброєнні військової частини. Учні побували біля літака-винищувача і отримали інформацію про цей літак, на аеродромі і на власні очі побачили міць Українського повітряного флоту. Командир частини полковник Кравченко Володимир Васильович особисто показав фігури вищого пілотажу у повітрі.

Всі учасники екскурсії висловили вдячність керівництву військової частини за змістовну інформацію про військові літаки, збагатили свої знання про військову техніку України і виявили бажання ще раз побувати у військовій частині.

Методист РМК Н.Д.Предко

Кiлькiсть переглядiв: 195