• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2017».

Районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2017».

2016-11-10

/Files/images/IMG_8162.JPG

10 листопада 2016 року у ЦПР «Мрія» відбувся районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2017». Цього року конкурс проходив за номінаціями «Інформатика», «Біологія», «Початкова освіта», «Музичне мистецтво».Організаторами Конкурсу є управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації, районний методичний кабінет.

/Files/images/IMG_8187.JPGРайонний етап проходив у три тури. Попередньо члени журі ознайомилися з матеріалами учасників. На очному етапі конкурсанти пройшли тестування з фахової майстерності. Формат: тестування з навчальної дисципліни та методики її викладання, педагогіки та психології. І на завершення, проведення майстер – класу «Я роблю це так…». Ілюстрація представленого досвіду роботи вчителя, його творчого підходу щодо використання сучасних інноваційних технологій та здатності продукувати нові.

На урочистому відкритті присутні привітали 19 учасників з 12 загальноосвітніх навчальних закладів. Підтримка в учасників була надзвичайно активна: директори, заступники голови профспілкових організацій та колеги.

Захід зібрав кращий цвіт Баришівської освіти, об’єднав вчителів-предметників з усіх куточків нашого району. Учасникигідно пройшли випробування, ділилися педагогічними знахідками, складали іспит на професійну майстерність.

Співорганізатором конкурсу, членом журі та активним вболівальником була Ворона Віра Іванівна, голова районної ради профспілки. Вона привітала усіх учасників, вручила квіти та подарунки переможцям.

За підсумками І(районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2017» було визначено 4 переможці:

номінація «Інформатика» - Квасняк Світлана Володимирівна, вчитель Селищанського НВК;

номінація «Біологія» - Маховська Людмила Дмитрівна, вчитель Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів;

номінація «Початкова освіта» - Кощій Тетяна Станіславівна, вчитель Баришівського НВК;

номінація «Музичне мистецтво» - Ярмольчик Олена Миколаївна, директор Перемозького НВК, вчитель музичного мистецтва та художньої культури.

Вітаємо і подальших звершень!

Районний етап конкурс «Учитель року — 2017» назавжди залишиться у спогадах його учасників, членів журі, вболівальників. Для всіх них він став незабутнім уроком — уроком життя, де панувала атмосфера особливої довіри. А конкурсанти ще раз підтвердили беззаперечну істину: той, хто хоче змінити світ, повинен почати з себе.

Слова вдячності хочеться висловити людям, які допомогли в організації та проведені професійного змагання – конкурсу працівникам методичного кабінету та творчому колективу ЦПР «Мрія».

Завідувач районного методичного кабінету

Оксана Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 136