• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Школи запрошують до участі в таборах «GoCamp»

Школи запрошують до участі в таборах «GoCamp»

2016-11-03

/Files/images/fd9c762-67676767_628x420.jpg

В Україні в 2017 році планують організувати мовні табори «GoCamp» для 100 000 дітей із залученням 1000 іноземних волонтерів з різних країн. Організатором проекту є громадська організація Global Office, мета якої - сприяти інтеграції України в світовий простір.

Участь в проекті «GoCamp» зможуть взяти загальноосвітні школи по всій Україні, незалежно від географічного розташування, комплектності, наповнення класів та інших параметрів.

«GoCamp» - це новий формат дитячого табору, робочою мовою якого є англійська або німецька. Протягом трьох тижнів діти, які відвідають табір, зможуть брати участь в реалізації цікавих проектів і завдань, поспілкуватися англійською або німецькою з іноземними волонтерами і просто відпочити.

«GoCamp» 2017 року проходитиме з 29 травня по 16 червня. Протягом цього періоду діти під керівництвом вчителів та іноземних волонтерів будуть створювати проекти, спілкуватися іноземною мовою і відпочивати з користю для власного розвитку.

Для кожної школи проведення такого табору - це відмінна можливість опанувати новий формат викладання, отримати методичні матеріали, провести тренінг для вчителів, стати більш відкритими і прогресивними.

Для учнів різних класів відпочинок у такому таборі допоможе усвідомити необхідність активного вивчення іноземної мови для отримання додаткових можливостей.

Нагадаємо, що в минулому році 559 шкіл абсолютно з різних куточків України подали заявки на участь в пілотному проекті «GoCamp». За результатами творчого завдання було відібрано 128 шкіл, які прийняли волонтера і провели табір для своїх учнів.

ЗАРЕЄСТРУВАТИ ШКОЛУ

Кiлькiсть переглядiв: 151