• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчання для молодих вчителів іноземної мови

Навчання для молодих вчителів іноземної мови

2016-10-24

/Files/images/IMG_20161024_110402.jpg

Осінні канікули – пора відпочинку для учнів. Проте для вчителів – це час для навчання та самоосвіти. Саме в період канікул районний методичний кабінет Баришівської районної ради підготував ряд методичних заходів з метою підвищення науково – методичної підготовки вчителів.

/Files/images/IMG_20161024_111300.jpg 24 жовтня 2016 року у Баришівському НВК відбулося перше засідання Школи молодого вчителя іноземної мови «Загальні засади організації навчання у школі. Організація навчального процесу з іноземної мови». Вже другий рік керівником школи є Шклярук Наталія Грирорівна, вчитель – методист, вчитель англійської мови Баришівського НВК. Слухачами школи є вчителі Лукашівського, Ярешківського, Подільського, Веселинівського, Морозівського, Баришівського, Рудницького, Паришківського НВК, Лехнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, стаж роботи яких до 5 років. У теоретичному блоці були розглянуті питання про нормативно – правове забезпечення викладання іноземної мови у 2016 - 2017 навчальному році, про основні зміни до навчальних програмах в 1-4 класах ЗНЗ з іноземної мови, про особливості ведення шкільної документації.

Змістовною частиною заняття була практична робота. Слухачі розглянули основні вимоги щодо структури уроку. У групах вчителі працювали над планом конспектом уроку у початкових класах. Наталія Григорівна продемонструвала ігри, які не лише розважають, а й навчають молодших школярів. Насамкінець, керівник школи дала поради молодому вчителю щодо підтримки дисципліни в класі та відповіла на запитання слухачів.

/Files/images/IMG_20161024_122340.jpgМолоді вчителі подякували за «можливість поспілкуватися з досвідченим вчителем, та обмінятися вже власним досвідом з іншими молодими спеціалістами. Час, який був проведений разом з Наталією Григорівною, був витрачений не дарма. Ми всі відкрили для себе щось нове, і додали до своєї методичної скарбнички цікаве та корисне», - поділилася своїми враженнями Юлія Пікуль, вчитель Лукашівського НВК.

Завідувач РМК О.В.Загорулько

Кiлькiсть переглядiв: 174