• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулися районні змагання фізкультурно-патріотичного заходу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів "Козацькі розваги»

Відбулися районні змагання фізкультурно-патріотичного заходу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів "Козацькі розваги»

2016-10-12

/Files/images/0Nje0hwC0TQ.jpg

12.10.2016 в смт. Баришівка на спорткомплексі «Прогрес» відбулися районні змагання фізкультурно-патріотичного заходу серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів «Козацькі розваги»,присвяченого Дню Захисника України.

Другий рік поспіль захід проводиться у районі з метою поліпшення національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів, поглиблення знань учнів про козацьку добу, про її важливе значення в історії України, про духовний зв’язок з лицарями-козаками, залучення до активного вивчення історичних витоків формування Української держави, формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді,

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Брилюк Тетяна Олексіївна– начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації, яка побажала всім присутнім міцного здоров я та чесної боротьби.

В змаганнях взяли участь 17 збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів району. Кожна команда складалась з 14 учнів, як із хлопців так і дівчат від 5-го до 11-го класів, які у чесній боротьбі з 8 видів програми продемонстрували не тільки свою фізичну силу, витривалість, спритність, а і визначали інтелектуальний рівень розвитку в конкурсі знавців історії: «Пізнай історію козацтва». Самими видовищними та емоційними виявилися види програми, які проходили на заключному етапі змагань це естафета і перетягування линви. Ці етапи продемонстрували командний дух, згуртованість та волю до перемоги учасників.

Всі команди показали неабияку майстерність та продемонстрували волю до перемоги. Всі учасники були гідні призових місць, та загальнокомандні місця розподілилися наступним чином:

І місце – Перемозький НВК;ІІ місце посіли аж дві команди – Недрянська ЗОШ та Баришівська ЗОШ І-ІІІст ім. М.Зерова; ІІІ місце – Баришівський НВК. Після закінчення змагань на учнів чекав смачний обід – козацький куліш.

Виносимо вдячність працівникам ЦПР «Мрія» за приготування добрячої каші та голові ВФСТ «Колос» Шинкаруку С.М. за допомогу в придбанні продуктів на козацький куліш. Окремо слід подякувати працівнику поліції Вакуленку Миколі Юрійовичу в організації проведення змагання зі зброєю та суддівській колегії, яка зі знанням своєї справи провела на досить високому рівні дані змагання.

Кiлькiсть переглядiв: 117