• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інструктивно - методична нарада для вчителів історії та правознавства

Інструктивно - методична нарада для вчителів історії та правознавства

2016-09-06

/Files/images/DSCN7409.jpg

6 вересня 2016 року за планом роботи районного методичного кабінету Баришівської районної ради відбулася інструктивно - методична нарада для вчителів історії та правознавства, в якій взяли участь 19 вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району.

/Files/images/DSCN7416.jpg Пріоритетними завданнями для педагогів були окреслені методичні рекомендації щодо організації та змісту вивчення цих предметів в основній і старшій школі у 2016-2017н.р. Координаторами інформування учасників були Бойко Олена Миколаївна, методист РМК та Костенко Володимир Григорович, керівник районного методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін, вчитель Волошинівського НВК. Обговорення відбулося у форматі «запитання-відповідь».

/Files/images/DSCN7423.jpg Під час наради учасники ознайомилися із нормативно-правовим та програмно-методичним забезпеченням організації викладання предметів суспільствознавчої галузі.

Бойко О.М. поінформувала вчителів про концепцію «Нової української школи» та провела опитування «Нова школа. Яка вона?». За формою командних груп, з використанням скрайбінгу, відбулася презентація напрацювань, в якій кожна команда представила своє бачення нової школи та роль і місце вчителя в ній.

Поза увагою не залишився аналіз результатів всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів, творчих конкурсів з історії та правознавства у 2015-2016 н.р., який проаналізувала Маярчук Світлана Григорівна, методист РМК.

Учасників наради О.М. Бойко ознайомила з проектом програми відзначення Дня району та запропонувала вчителям розробити по 5 (п’ять) запитань історичного спрямування на основі місцевого матеріалу для дітей віком до 16 років.

Олена Бойко, методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 144