• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інструктивно-методична нарада для вчителів української мови та літератури, "Особливості організації навчально-виховного процесу із української мови та літератури у 2016/2017 н.р."

Інструктивно-методична нарада для вчителів української мови та літератури, "Особливості організації навчально-виховного процесу із української мови та літератури у 2016/2017 н.р."

2016-08-26

/Files/images/13201981458610.jpg

26 серпня 2015 року на базі Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Зерова відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів української мови та літератури, «Особливості організації навчально-виховного процесу із української мови та літератури у 2016/2017 н.р.", на якій розглянуті питання:

1. Організація навчально-виховного процесу із української мови та літератури в ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів у 2016/2017 навчальному році.

2. Про Проект Концепції нової української школи.

3. Створення умов для реалізації нових освітніх моделей та використання інноваційних технологій навчання.

4. Аналіз участі у олімпіадах, конкурсах МАН, інтерактивних та творчих конкурсах та шляхи оптимізації педагогічної діяльності у роботі з обдарованими дітьми.

5. Про участь у VІІІ Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник».

З метою якісної організації навчально-виховного процесу із української мови та літератури в закладах освіти району, рекомендовано:

1. Опрацювати Проект Концепції нової української школи та долучитися до його обговорення на методичних заходах та он-лайн режимі (ovashkola@mon.gov.ua).

2. Опрацювати нормативні документи, що регулюють навчально-виховний процес викладання зарубіжної літератури: Листами МОН України:

від 09.06.2016 № 1/9 2016 «Про структуру навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів»;

3. На засіданні шкільного методичного об’єднання обговорити методичні рекомендації щодо організації та змісту вивчення української мови та літератури в основній школі (серпень-вересень).

4. Проаналізувати стан організації роботи з обдарованими учнями (участь у інтерактивних, творчих конкурсах, конкурсі-захисті МАН тощо) та оптимізувати шляхи педагогічної діяльності з даною категорією учнів (серпень-вересень).

5. Довести до відома учнів інформацію про проведення гри «Соняшник» - 2016 для можливої участі в ній ( вересень-листопад 2016).

6. Підготувати матеріали з досвіду роботи щодо використання інноваційних технологій навчання для створення посібника «На допомогу вчителю української мови літератури» (вересень).

Методист РМК С.Г. Маярчук

Кiлькiсть переглядiв: 12