• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

2013-11-14

14 листопада 2013 року в малій залі райдержадміністрації відбулось планове засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, на якому були заслухані такі питання:

- Про результати участі випускників загальноосвітніх навчальних закладів Баришівського району у зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року доповіла методист районного методичного кабінету Кушнір Г.Д.

- Про стан дослідно-експериментальної та інноваційної діяльності в закладах освіти району виступила з доповіддю завідувач районного методичного кабінету Загорулько О.В.

- Про забезпечення виконання вимог Закону України «Про дошкільну освіту» дошкільними навчальними закладами району доповіла методист районного методичного кабінету Савченко Т.А.

Голова Колегії, начальник Слухай Н.М. управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, озвучила проекти рішень з кожного питаня.

Зокрема, з першого питання було прийнято рішення щодо організації при ЦПР «Мрія» школи репетиторів для випускників загальноосвітніх навчальних закладів району та продовжити практику інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів та їх батьків з умовами проведення ЗНО.

З другого питання були прийняті рішення:

- узагальнити досвід роботи вчителів та педагогічних працівників за проектами інноваційної діяльності та матеріали представити на районній виставці «Освіта Баришівщини»;

- подати пропозиції щодо розширення напрямів дослідно-експериментальної роботи та інноваційної діяльності у наступному навчальному році Лукашівському НВК (Руденку О.П.) та Паришківському НВК (в.о. Фещенко Л.В.).

З приводу третього питання прийняли рішення створити на базі дошкільних навчальних закладів профільні групи морально-етичного, художньо-естетичного, екологічного, гуманітарного, фізкультурного та громадянського спрямування. А керівникам ДНЗ «Промінь» та «Теремок» (смт Баришівка) спільно з працівниками Баришівської центральної районної лікарні створити базу даних про дітей-інвалідів та дітей з особливими потребами, котрі проживають на території селища Баришівка, з метою їх подальшого залучення в групи загального розвитку та групи компенсуючого типу, в тому числі логопедичні.

Кiлькiсть переглядiв: 135