• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з Всеукраїнським Днем Дошкілля

Вітаємо з Всеукраїнським Днем Дошкілля

2013-09-27

/Files/images/images (1).jpg

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.

Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

В день свята є нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості. Це свято єдності дітей та дорослих, педагогів та батьків, усіх людей причетних до дошкільного дитинства. Бути вихователем високе покликання та глибока повага.

Найщиріші вітання та слова вдячності всім дошкільникам. Будьте взірцями та наставниками для безтурботної малечі.

Бажаємо здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів!

Кiлькiсть переглядiв: 141