• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ярмарка професій для старшокласників

Ярмарка професій для старшокласників

2013-09-26

/Files/images/загруженное (1).jpg

26 вересня 2013 року у Баришівському районному центрі зайнятості відбулась традиційна ярмарка професій – зустріч та спілкування учнів випускних класів Баришівського НВК та Баришівської ЗОШ №2 (загалом більше 130 осіб) з представниками навчальних закладівКиївщини. Їх цього разу було 12, зокрема: Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка, Національний авіаційний університет, Національний університет харчових технологій, Київський університет туризму, економіки і права, Київська державна академія водного господарства, Київський коледж легкої промисловості, Київський коледж геологорозвідувальних технологій, Київський оптико-механічний коледж, Київський технікум готельного господарства, Чорнобильське медичне училище, Бориспільський професійний ліцей, Березанський професійний ліцей (до речі, пригощав усіх бажаючих дуже смачною свіжою випічкою).

Представники кожного навчального закладу побажали учням успіхів у незалежному оцінюванні та зустрічі з ними саме в їхніх закладах освіти, де створені всі умови для навчання та здобуття професій і спеціальностей. Звучали також слова про подальше навчання після закінчення навчального курсу у закладах та працевлаштування.

«Вибір професії – це діло не одного дня. Обираючи професію, треба пам’ятати, що здійснити відповідальний крок треба свідомо, ураховуючи свої нахили та здібності. Потрібно пам’ятати, що немає професій поганих і добрих, легких і важких. Значення професії в житті людини залежить не від характеру роботи, а від того, як до неї ставиться сама людина. Сьогодні ми зробили початок, а вдалий вибір залежить від вас, діти. Зважуючи на те, що ви почули й побачили, я бажаю, щоб ви обрали собі професію до душі», – підсумувала Карпенко Людмила Віталіївна, заступник директора -начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості.

Кiлькiсть переглядiв: 127