Змагаються юні науковці!

2014-12-29

/Files/images/IMG_5434.JPG

24 грудня у ЦПР «Мрія» відбувся районний етап конкурсу – захисту МАН. Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

Щороку близько 60 обдарованих дітей району беруть участь у першому етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Загалом конкурс-захист відбувся в 22 секціях 7 наукових відділень за напрямами природничих, гуманітарних і суспільних наук. Учасники конкурсу представляли наукові роботи в секціях «Історичне краєзнавство та історія України», «Соціологія», «Журналістика», «Релігієзнавство та історія релігії», «Етнологія», «Українська література та фольклористика», «Англійська мова», «Мистецтвознавство та світова література», «Психологія», «Зоологія», «Ботаніка», «Медицина», «Фізика та астрономія», «Математика та комп’ютерні науки».

Слід відзначити належний рівень професійної компетенції членів журі, більшість із яких має багаторічний досвід роботи з учнівськими науково-дослідницькими роботами і в предметних комісіях конкурсу-захисту.

Вітаємо переможців І етапу Конкурсу та бажаємо успіхів на обласному рівні.

Протокол журі конкурсу буде розміщено на сайті РМК у рубриці «Обдарована дитина»

Кiлькiсть переглядiв: 152