День Збройних Сил України

2014-12-09

/Files/images/TZ9USkpZ5ME.jpg

6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. І вже стало традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців. Напевне, цим жінки, дівчата хочуть зайвий раз підкреслити у чоловіках такі риси, як мужність, сміливість, шляхетність. У школі дівчата також намагаються не обійти увагою хлопців, вітають їх, дарують сувеніри та чарівні посмішки.

З 05–08 грудня 2014 року в загальноосвітніх навчальних закладах Баришівського району відбулися заходи, присвячені Дню Збройних Сил України, мета яких – виховання в учнів поваги до своєї Держави, патріотизму, поняття належності до українського народу та поваги до своєї історії, культури, подвигів, досягнень.

05 грудня Веселинівське НВО, Сезенківський НВК, Лехнівська ЗОШ

І-ІІІ ступенів, Морозівський НВК, Гостролуцький НВК, Баришівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Яблунева ЗОШ І-ІІІ ступенів, Волошинівський НВК провели загальношкільну лінійку «6 грудня – День Збройних Сил України».

05 грудня 2014 року в Баришівському НВК відзначили День Збройних Сил України. Класні керівники 4-х класів провели «Козацькі ігри», під керівництвом Грицун Н.В., учителя світової літератури, було зібрано речі та малюнки для учасників АТО.

Цього ж дня у Лехнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено уроки мужності на тему: «Ми вам довіримо нашу Батьківщину», для учнів 5-8 класів провели спортивно-розважальний конкурс до дня Збройних Сил України на тему: «Тої слави козацької повік не забудемо», а між учнями 8-11 класів відбулися змагання з волейболу.

У Яблуневій ЗОШ І-ІІІ ступенів вчитель захисту Вітчизни для учнів 8-11 класів провів інтелектуально-спортивне свято «Ім’я твоє - солдат».

Класні керівники Ярешківського НВК провели виховні години по класах

«Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину», бібліотекар школи підготувала цікаву тематичну виставку літератури «Героїв пам’ятають люди!» та виставку малюнків до Дня Збройних Сил України.

Учитель Перемозького НВК, Савченко Н.В., провів змагання з тенісу та спортивні змагання «Ми нащадки козаків» серед учнів 5-10 класів. Класні керівники провели годину «Будь готовий до захисту Батьківщини», а для учнів 7-11 класів – вечір відпочинку «Тобі, Захиснику Вітчизни!».

А ось у Морозівському НВК з 08 по 12 грудня для учнів 1-11 класів будуть проведені виховні години на тему «Роль і місце Збройних Сил України», зустрічі з воїнами АТО, конкурс вітальних листівок до Нового року для воїнів Збройних Сил України, для учнів 1-4 та 5-7 класів класні керівники проведуть свято «Козацькі забави», а для 8-11 – військово-спортивне свято «Ну-мо, хлопці», а акція «Грані добра» (допомога воїнам АТО), виготовлення маскувальної сітки буде проходити протягом місяця.

Рідний край, рідна земля, Батьківщина, Україна… Які це прості й разом із тим прекрасні і святі для нас слова. Велика і священна любов до Батьківщини жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях її синів і дочок. Любов до Вітчизни і любов до людей – ось два стрімкі потоки, які зливаючись, утворюють могутню річку патріотизму.

Методист районного методичного кабінету Баришівської районної ради А.В.Гаращенко

Кiлькiсть переглядiв: 148